Zarejestruj
się u nas lub też
zaloguj
, jeśli posiadasz już konto.
Forum E Nutka Strona Główna
->
Rock / Metal
Napisz odpowiedź
Użytkownik
Temat
Treść wiadomości
Emotikony
Więcej Ikon
Kolor:
Domyślny
Ciemnoczerwony
Czerwony
Pomarańćzowy
Brązowy
Żółty
Zielony
Oliwkowy
Błękitny
Niebieski
Ciemnoniebieski
Purpurowy
Fioletowy
Biały
Czarny
Rozmiar:
Minimalny
Mały
Normalny
Duży
Ogromny
Zamknij Tagi
Opcje
HTML:
TAK
BBCode
:
TAK
Uśmieszki:
TAK
Wyłącz HTML w tym poście
Wyłącz BBCode w tym poście
Wyłącz Uśmieszki w tym poście
Kod potwierdzający: *
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Skocz do:
Wybierz forum
Nowosci
----------------
Zapowiedzi
Informacje
Twoja Reklama
Nadchodzace Koncerty
Kino
http://www.maxima.stacja.fm/
Download
----------------
Prosba o pliki.
Hip Hop / Rap
Reggea i klimaty
Techno / house
Rock / Metal
Videoclips
Inne
Offtopic
----------------
Hulaj duszo
Gry
Tworczosc
Wasze foty z imprez
Erotyka
Przegląd tematu
Autor
Wiadomość
cheapbag214s
Wysłany: Czw 12:50, 25 Lip 2013
Temat postu: the pan should now be extremely hot
large heavy-bottomed frying-pan until it is smoking hot and then add half the butter. When the butter is sizzling (the pan should now be extremely hot), add the medallions and cook on one side for 2 minutes (if the medallions are thin you could cook for less - say 90 seconds),
christian louboutin men
, before turning and cooking for a further 60-90 seconds. Venison is very lean so is best eaten rare or it tends to get dry and chewy. When eaten rare the meat is so tender that it is almost like biting through butter. It will continue cooking in the oven while it rests so put the medallions on one of the plates whilst you make the sauce. Add the rest of the butter to the pan,
ray ban outlet
, turn it down to a medium heat and add the shallots and stock cube. Sweat for five minutes so that the shallots soften but do not colour before pouring in the brandy and water to de-glaze the pan. Simmer the juices rapidly for a few minutes before turning the heat right down and stirring in the cr�me fraiche. Simmer for a few minutes more to reduce the cr�me fraiche and
fora.pl
- załóż własne forum dyskusyjne za darmo
phpBB (C) 2001, 2005 phpBB Group
Theme Retred created by
JR9
for
stylerbb.net
&
Programosy
Regulamin